Anti-condensmat daktent comfort

Anti-condensmat (aanbevolen)

In de meeste gevallen liggen de matrassen rechtstreeks op de bodemplaat. Deze anti-condensmatten (ondermatrassen) zorgen niet alleen voor een goede luchtdoorstroming, maar ook voor extra comfort tijdens het slapen.

De anti-condensmat kan bijgehuurd worden voor € 25,- voor de hele huurperiode.

Luifel-plus-jimba-daktent (1)

Luifel

Deze luifel zorgt voor extra overkapte leefruimte aan de zijkant van de auto. Bij te huren bij de Jimba Jimba en de Yuna daktenten. Naast dat de luifel Plus gebruikt kan worden als tarp, is het ook mogelijk om de stokken te verwijderen en het doek naar de grond te spannen, zodat er meer privacy ontstaat.

De ‘luifel plus’ kan bijgehuurd worden voor € 17,50 per week.

Vito-daktent-DTBD-140CL

Ondertent

Is uw auto hoger dan 185cm (gemeten van de grond tot bovenkant dakdrager), dan is een ondertent mogelijk. Deze ondertenten zijn alleen bij te huren bij de DTBD/Thule/Campwerk daktenten. Is de auto te laag en wilt u wel wat privacy, dan adviseren we een luifel plus (zie hierboven)

Een ondertent kan bijgehuurd worden voor € 35,- per week.

eigen risico daktent huren

Verlagen eigen risico

Het is mogelijk om het eigen risico af te kopen zodat u nooit meer dan de borg van €400,- kwijt bent bij schade/diefstal. Dit dient bij de reservering aangegeven te worden.

Verlaging eigen risico is € 10,- per gehuurde week.

schoonmaken daktent

Eindschoonmaak

Je kunt de daktent zelf schoon bij ons retourneren. Ook is het mogelijk om eindschoonmaak bij te boeken. De eindschoonmaak kost € 35,- en dient vooraf aangegeven te worden. Indien de daktent niet schoon geretourneerd wordt, wordt er € 50,- van de borg ingehouden.

RESERVEREN