Accessoires & Opties

Om de daktentvakantie nog comfortabeler te maken verhuren we bij Daktenthuren.nl diverse accessoires. Ook zijn er keuzes in de montagemogelijkheden en is er een verzekering bij te boeken. Alle accessoires en opties kunnen tijdens het boekingsproces aangevinkt worden. De prijzen worden automatisch doorberekend aan de hand van de geboekte periode.

Indien de gewenste accessoire niet getoond wordt tijdens het boekingsproces, kan het zijn dat dit accessoire niet voor de geselecteerde tent beschikbaar is.

Anti-condensmat daktent comfort

Anti condensmat (aanbevolen)

In de meeste gevallen liggen de matrassen rechtstreeks op de bodemplaat. Deze anti-condensmatten (ondermatrassen) zorgen niet alleen voor een goede luchtdoorstroming, maar ook voor extra comfort tijdens het slapen.

De anti-condensmat kan bijgehuurd worden voor € 25,- voor de gehele periode.

Luifel-plus-jimba-daktent (1)

Luifel

Deze luifel zorgt voor extra overkapte leefruimte aan de zijkant van de auto. Bij te huren bij de Jimba Jimba, de Bookara en de Yuna (m.u.v. Yuna Mini) daktenten. Naast dat de luifel Plus gebruikt kan worden als tarp, is het ook mogelijk om de stokken te verwijderen en het doek naar de grond te spannen, zodat er meer privacy ontstaat.

De ‘luifel plus’ kan bijgehuurd worden voor € 2,50 per dag.

daktent matrashoes

Daktent hoeslaken

Matrassen van daktenten hebben vaak een extreme maat. Het is mogelijk om één of meerdere matrashoezen bij te huren bij het huren van de daktent.

Een passende matrashoes is bij te huren voor € 12,-, dit is inclusief wasservice.

Stoel daktent

Opvouwbare stoelen

Fijne regisseursstoel welke compact opgevouwen kan worden tot een pakket van 45cm x 42 cm x 6 cm.

Huur één, twee, drie of vier stoelen bij de daktent.

Een stoel kan per stuk bijgehuurd worden voor € 1,- per dag

Accessoire daktent

Oprijblokken

Zorg ervoor dat de daktent altijd recht staat met deze set oprijblokken. Zo staat jouw auto (en dus ook jouw bed) altijd waterpas en kan je zelfs op het meest ruige terrein kamperen.
Één set bestaat uit twee stuks oprijblokken.

Een set oprijblokken kan bijgehuurd worden voor € 0,75 per dag (max € 15,- voor hele periode)

dakdragers daktent

Dakdragers

Heb je zelf geen dakdragers op de auto, dan hebben wij wellicht een oplossing. We hebben diverse soorten dakdragers beschikbaar. Bekijk hier voor welk type dakconstructie wij dragers beschikbaar hebben.

Beschikbare dragers kunnen bijgehuurd worden voor € 3,50 per dag (max € 75,- voor hele periode)

daktent montage

Montageservice

Kies je voor de daktent montageservice, dan rijd je de auto de daktent Drive-Thru in. Eén van onze medewerkers zal de gehuurde daktent installeren, onder het genot van een kop koffie/thee bekijk je de uitlegfilm over het uit- en inklappen van de daktent. Indien je in bezit bent van eigen dakdragers, vragen wij deze voor aankomst te installeren. Montageservice kan bijgeboekt worden voor € 27,50.

schoonmaken daktent

Eindschoonmaak

Je kunt de daktent zelf schoon bij ons retourneren. Ook is het mogelijk om eindschoonmaak bij te boeken. De eindschoonmaak kost € 35,- en dient vooraf aangegeven te worden. Indien de daktent niet schoon geretourneerd wordt en er wel gekozen is voor eigen schoonmaak, wordt er € 50,- in rekening gebracht

daktent huur borg

Borg & verlagen eigen risico

Er wordt geen borg in rekening gebracht, wel teken je voor eigen risico bij schade en/of diefstal. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen, zodat je nooit meer dan €500,- kwijt bent bij schade/diefstal. Dit dient bij de reservering aangegeven te worden.

Verlaging eigen risico is € 2,- per dag.