Anti-condensmat daktent comfort

Anti-condensmat (aanbevolen)

In de meeste gevallen liggen de matrassen rechtstreeks op de bodemplaat. Deze anti-condensmatten (ondermatrassen) zorgen niet alleen voor een goede luchtdoorstroming, maar ook voor extra comfort tijdens het slapen.

De anti-condensmat kan bijgehuurd worden voor € 25,- voor de hele huurperiode.

Luifel-plus-jimba-daktent (1)

Luifel

Deze luifel zorgt voor extra overkapte leefruimte aan de zijkant van de auto. Bij te huren bij de Jimba Jimba en de Yuna daktenten. Naast dat de luifel Plus gebruikt kan worden als tarp, is het ook mogelijk om de stokken te verwijderen en het doek naar de grond te spannen, zodat er meer privacy ontstaat.

De ‘luifel plus’ kan bijgehuurd worden voor € 17,50 per week.

daktent montage

Montage

Indien je hebt gekozen voor eigen montage, dan zorgen wij ervoor dat de gehuurde daktent en een duidelijke instructie klaarliggen op de dag van afhalen. Na installatie bekijkt één van onze medewerkers of de daktent juist gemonteerd is.

Kies je voor de daktent montageservice, dan rijd je de auto de daktent Drive-Thru in. Eén van onze medewerkers zal de gehuurde daktent installeren, onder het genot van een kop koffie/thee bekijk je de uitlegfilm over het uit- en inklappen van de daktent. Indien je in bezit bent van eigen dakdragers, vragen wij deze voor aankomst te installeren.

eigen risico daktent huren

Borg en verlagen eigen risico

Er wordt geen borg in rekening gebracht, wel teken je voor eigen risico bij schade en/of diefstal. Het is mogelijk om het eigen risico te verlagen, zodat je nooit meer dan €500,- kwijt bent bij schade/diefstal. Dit dient bij de reservering aangegeven te worden.

Verlaging eigen risico is € 10,- per gehuurde week.

schoonmaken daktent

Eindschoonmaak

Je kunt de daktent zelf schoon bij ons retourneren. Ook is het mogelijk om eindschoonmaak bij te boeken. De eindschoonmaak kost € 35,- en dient vooraf aangegeven te worden. Indien de daktent niet schoon geretourneerd wordt en er wel gekozen is voor eigen schoonmaak, wordt er € 50,- in rekening gebracht

RESERVEREN